Om oss

Om oss

Vår visjon


Et treningsstudio for deg som ønsker det lille ekstra! Vi brenner for å gi deg en helhetlig kundeopplevelse ved å hjelpe deg mot en bedre helse, som igjen kan øke livskvaliteten.


EIR Trening har fasiliteter litt utenom det vanlige, du skal bli ivaretatt og vi skal gi deg kvalitet, kompetanse og service. Konseptet og designet skal visualisere hverdagsluksus og varme i et personlig miljø. Monogrammet i logoen symboliserer både "pluss" for det ekstra, samt et kors for helse. samtidig som det fungerer på tvers av brands. Naprapaten har den blå fargen i monogrammet, og treningssenteret har den oransje.


Du kan få et personlig garderobeskap og alltid rene håndklær. Vi har frokost (*begrenset nå grunnet covid-19), frukt og kaffe. I våre VIP abonnement får du helkropps massasje av vår naprapat, samt treningstøyet vasket og klart til neste økt. Vi vil leilighetsvis tilby bakevarer, vafler, juice og smoothie. Vi har et eget lukket PT-område for deg som vil trene uforstyrret med din personlige trener.


Vårt konsept er helhetlig sammensatt og alt fra treningsutstyr, interiørdesign til toalettartikler, treningsflasker og sportsbager er nøye utvalgt. Vi ønsker å skille oss ut fra de andre treningssentrene i Fredrikstad ved at vi har kvalitet i alle ledd.


Navnet EIR har vi valgt for å fokusere på helhetlig helse, da det står for vern/hjelp/ro/nåde. EIR var legekunstens gudinne fra norrøn mytologi. Som med mange andre mindre gudinner, er det diskutert om Eir egentlig var Frigg. Eir var også navnet på Norges eldste medisinske tidsskrift (1826-37).


Profesjonelle trenere


Våre personlige trenere har sertifisert PT-utdannelse og erfaring med å jobbe som PT. PT'ene har gjerne også en tilleggsutdannelse innen ernæringsveiledning, kosthold og helse, eller annen helserelatert utdannelse.

Trening & terapi


God fysisk og psykisk helse henger sammen med livskvalitet og livsglede. Det er flere studier som viser at trening og et godt kosthold motvirker blant annet angst og depresjon. Det er også store sammenhenger mellom et stillesittende arbeid og ulike skjelett - og muskelplager. Vi er her for deg hele året og lover varige resultater om du følger din PT. Uansett målsetning med treningen, så hjelper vi deg å nå DINE mål.Unike gruppetimer


Vi har mindre gruppetimer på 8-12 personer.  Vi skal ha timer for Funksjonell Trening, og våre FuncFit® timer er styrke -og kondisjonstrening som passer alle. Timene er fra 30 - 60 min, og det er en effektiv treningstype som kan gi gode resultater på relativt kort tid.

Med våre FuncFit®  timer trenes både utholdenhet, styrke, smidighet, kraft, eksplosivitet, koordinasjon og balanse.


Ashtanga Yoga er en atletisk og fysisk krevende praksis. Tradisjonelt lærer man en serie yoga øvelser hvor pust og bevegelse er synkronisert.


Tai Chi er blant den mest populære treningsformene i verden, og interessen blir større også her i landet. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse.

ANSATTE

Personlige trenere

ROGER

DAGLIG LEDER

Roger Vinje er født og oppvokst i Fredrikstad. Han er utdannet personlig trener og ernæringsveileder ved Norges Idrettshøyskole - NIH.

Les mer her.Tlf. 92 62 72 98

E-post: roger@eirtrening.no

MATS

PT & SALGSANSVARLIG

Mats Holm Hansen er født og oppvokst i Oslo. Han er utdannet personlig trener ved AFPT.

Les mer her.Tlf. 46 98 50 05

E-post: mats@eirtrening.no

ISABELL

PERSONLIG TRENER


Isabell Herlovsen er ei lokal jente fra Fredrikstad. Hun har spilt fotball på toppnivå i 16 år både i Norge og i utlandet. Sertifisert PT. Les mer om henne her.


DARREN

PERSONLIG TRENER & COACH


Darren Treloar har lang erfaring innen idrett og trening, og da spesielt innen profesjonell hockey. Les mer om han her.


FAISSAL

PERSONLIG TRENER

Ben Faissal Taghi har god erfaring innen muskelbyggende styrketrening. Sertifisert personlig trener ved AFPT. Les mer her.


NADIN

PERSONLIG TRENER


Nadin er en sertifisert PT med lang erfaring og kan vise til gode resultater. Les mer om henne her.

CHARLOTTE

PERSONLIG TRENER, COACH & REHAB


Charlotte Akselsen har jobbet som personlig trener siden 2013.

Les mer her.


JON PETTER

PERSONLIG TRENER

Jon Petter mener det skal settes hårete, men også oppnåelige mål etter kundens ønsker og behov. Sertifisert personlig trener ved AFPT. Les mer her.


KRISTINE

MARKEDSANSVARLIG

Kristine B. Vinje, konsulent for EIR Trening.


Redaktør for sosiale medier.

Webmaster for hjemmesiden.

Regnskapsansvarlig.


Utdannet Diplommarkedsfører fra Handelshøyskolen BI.


Tlf. 41 32 73 14

E-post: kristine@eirtrening.no

Ernæringsfysiolog

IDA

ERNÆRINGSRÅDGIVER

Ida B. Jensen er født og oppvokst i Fredrikstad. Hun har en bachelor i ernæring og brenner for å hjelpe andre til å nå sine mål. 


Ida gir deg veiledning om hvordan du selv kan sette sammen et sunt kosthold som inneholder de næringsstoffer som kroppen din trenger for å holde seg frisk i hverdagen.

  Les mer om Ida her.

  Resepsjon - All Inclusive verter

  MARTE

  MEDLEMSANSVARLIG RESEPSJON & VIP VERT

  Marte Armstrong er vår blide resepsjonist med ansvar for rutiner knyttet til medlemsoppfølging og All Inclusiv vert.


  Hun er utadvendt og kundefokusert, har tidligere jobbet både med kundesupport og som servitør på restaurant.

  TANJA

  RESEPSJONIST & VIP VERT

  Tanja Swahn er vår blide resepsjonist og All Inclusiv vert.


  Hun gjør sitt beste for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Tar gjerne en kaffeprat i resepsjon!

  ISABEL

  RESEPSJONIST

  Isabel Zetterstrøm er vår blide resepsjonist og All Inclusiv vert.

  MARIANNE

  NAPRAPAT OG RESEPSJONIST

  Marianne Bjørnå er født og oppvokst i Fredrikstad og har siden 2012 jobbet som naprapat. 


  Hun vil være både i resepsjon og på behandlingsrommet for naprapati og terapeutisk massasje. Les mer her.

  KRISTIAN

  RESEPSJONIST

  Kristian Simensen er vår ekstrahjelp i resepsjonen. Han går på skole ved siden av.


  Han er en positiv og utadvendt gutt med høy arbeidsmoral. Oppmerksom og gir det lille ekstra.

  SANNE OG BIRK - INFO OG BILDER KOMMER

  Instruktører

  MONICA

  YOGA INSTRUKTØR

  Monica Isabell S. Hovind har sine yogautdanninger innen Vinyasa, restorativ yoga, yoga nidra og kundalini,yoga, samt at hun er sertifisert innen Breathwork (pust). 


  Her på Eir underviser hun Vinyasayoga- timer der vi jobber med å finne flyten mellom pust & bevegelse. Hun er opptatt av at yoga skal være tilgjengelig for alle, og tilbyr varierte og nivåtilpassede timer. 

  ANDERS

  SOMA MOVE® INSTRUKTØR

  SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform hvor du får utfordret styrke, fleksibilitet, balanse, kraft og kondisjon. 

  Vi beveger oss barfot på yogamatte hvor hender og føtter danner grunnlaget for øvelsene.

  Bevegelsesmønstrene er sterke men samtidig smidige, hvor pust, flyt og tilstedeværelse er i fokus.

  Øvelsene vil utfordre deg der du er i dag, og vil hjelpe deg med å utvikle en mer bevisst og helhetlig kropp.  Anders Kristensen er født og oppvokst i Fredrikstad, men har tidligere bodd både i Oslo og på vestlandet før han flyttet tilbake til hjembyen.

  Han er sertifisert gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøyskole (NIH) med spesialisering innen kondisjon og koreografi. 

  I dag arbeider han som faglærer tilknyttet nettstudier for Fagskolen Kristiania og er utdannet spesialsykepleier.


  Anders er en erfaren og aktiv instruktør med lang fartstid innen gruppetrening og i treningsbransjen. Han underviser i en rekke ulike treningskonsepter og er mastertrainer for The Corebar. Tidligere har han jobbet som leder for gruppetrening i ELIXIA, og som assisterende senterleder med gruppetreningsansvar for SATS. 

  Han har en treningsfilosofi om at bevegelse skal gjøre godt for både kropp og sjel, og at glede og motivasjon skal være i fokus.

  Hans mål er å gi positive og inspirerende treningsopplevelser, hvor treningseffekt, treningsglede og faglig kompetanse er forankret. 


  Utdannelse:

  Spesialsykepleier

  Gruppetrening Basis - NIH

  Kondisjon og Koreografi - NIH


  Kurs:

  The Corebar Concept

  Soma Move

  Yin Yoga - HiYoga

  Pilates - ELIXIA Academy

  +++  THERESE

  YOGA INSTRUKTØR

  Therese Gunnerud Hansen tok sin utdannelse i Ashtanga Yoga i 2010 og har undervist jevnlig siden. Med sin idrettsfaglige bakgrunn, erfaring og lidenskap for mennesker generellt underviser Therese også Ashtanga Yoga for idrettsutøvere på alle nivå. Helt fra 5 års alderen og opp til Elite nivå.

  Gjennom riktig bruk av pusten øker din oppmerksomhet og ditt energinivå og du yter du bedre både fysisk og psykisk. Gjennom kontrollert pust aktiveres vårt parasympatiske nervesystem som beroliger kroppen under stress.


  Alle kan gjøre Asthanga Yoga med Therese, hun er fokusert på hvert enkelt individ og behov under hele praksisen og tilrettelegger sin undervisning slik at alle skal føle mestring og motivasjon fra start til slutt.  Idrettsfaglig utdanning og erfaring:

  Drevet aktivt med Trampet og Turn på høyere nivå i 11 år (5-16 år)

  Grunnfag Anatomi og fysiologi ved Norges Idrettshøgskole:  2003-2004

  Sertifisert Treningsveileder SAFE education: 2004

  Sertifisert Gruppeinstruktør: Styrke, Bosu, Step, Sykkel, Core, TRX, Kettlebells, kostholdsveiledning, Personlig Trener: 2004-2008.

  Sertifisert Ashtanga Yoga instruktør: 2010

  Sertifisert Fenselsyoga instruktør: 2011

  BRYNJULF

  TAI CHI INSTRUKTØR

  Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av Tai Chi og Qi gong, og ønsker å være med på og spre

  kunnskapen om denne fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi

  og trening vokste frem i 14 års alderen - først med karate, som han holdt på med i 15 år.

  I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for Tai Chi begynte.

  I 2007 utdannet Brynjulf seg som Tai Chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Siden den gang har han trent og lært seg forskjellige former for Tai Chi og Qi Gong.