PT Sigurd

Personlig trener, Sigurd Heckmann Hagen
Sigurd er født og oppvokst i Fredrikstad, og er en allsidig person som ikke gjør noe halvhjertet. Han har mange års erfaring med fotball i beina, og har samtidig utdannet seg til å bli personlig trener hos AFPT.


Sigurd er glad i all form for trening og aktivitet, og er alltid på jakt etter mer faglig kompetanse. Sigurds treningshverdag består av organisert løpetrening til ulike distanser som 3 km, 5 km og halvmaraton. Samtidig varieres dette med både tung styrketrening og HIIT styrkeøkter.


Han skal til høsten ta en videreutdanning innen nettopp dette. Da venter fysisk trener i utholdenhet hos AFPT. Dette med hensikt i å skaffe seg mer kunnskap innen organisering, individualisering og tilpasning innen utholdenhet. Han er også om kort tid ferdig med studiene innen kosthold og ernæring.


Sigurd er opptatt av å se kunden der de er og skreddersy et tilpasset opplegg etter ønske. En slik retning for å jobbe mot at kundene skal nå sine mål, og oppleve mestring på veien.


Sang og musikk er også en stor del av Sigurds liv, og han har stadig vekk diverse spillejobber. I tillegg til dette jobber han som fotballkommentator.