Aktuelt

AKTUELT

SOMA MOVE® og ny instruktør

14.01.2022 \\ Nyheter

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform hvor du får utfordret styrke, fleksibilitet, balanse, kraft og kondisjon. 

Vi beveger oss barfot på yogamatte hvor hender og føtter danner grunnlaget for øvelsene.

Bevegelsesmønstrene er sterke men samtidig smidige, hvor pust, flyt og tilstedeværelse er i fokus.

Øvelsene vil utfordre deg der du er i dag, og vil hjelpe deg med å utvikle en mer bevisst og helhetlig kropp.

Timen settes opp onsdager kl 18.00 i første omgang, så ser vi om vi skal ha en formiddagstime senere.Anders Kristensen er født og oppvokst i Fredrikstad, men har tidligere bodd både i Oslo og på vestlandet før han flyttet tilbake til hjembyen.

Han er sertifisert gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøyskole (NIH) med spesialisering innen kondisjon og koreografi. 

I dag arbeider han som faglærer tilknyttet nettstudier for Fagskolen Kristiania og er utdannet spesialsykepleier.


Anders er en erfaren og aktiv instruktør med lang fartstid innen gruppetrening og i treningsbransjen. Han underviser i en rekke ulike treningskonsepter og er mastertrainer for The Corebar. Tidligere har han jobbet som leder for gruppetrening i ELIXIA, og som assisterende senterleder med gruppetreningsansvar for SATS. 

Han har en treningsfilosofi om at bevegelse skal gjøre godt for både kropp og sjel, og at glede og motivasjon skal være i fokus.

Hans mål er å gi positive og inspirerende treningsopplevelser, hvor treningseffekt, treningsglede og faglig kompetanse er forankret. 


Utdannelse:

Spesialsykepleier

Gruppetrening Basis - NIH

Kondisjon og Koreografi - NIH


Kurs:

The Corebar Concept

Soma Move

Yin Yoga - HiYoga

Pilates - ELIXIA Academy

+++Godt nytt år!

06.01.2022 \\ Nyheter

KOSTHOLDSFOREDRAG 20.JANUAR kl. 19.00


Vår ernæringsfysiolog, Ida Braarud Jensen, vil holde et kostholdsforedrag torsdag 20.januar kl 19.00. Her tar hun for seg noen enkle grep for en livsstilsendring. Det skal ikke være enten eller ifht matvarer, og ingenting er forbudt. Vi ønsker å vise at kun små justeringer i hverdagen kan forandre mer enn du tror! Det handler om å gjøre noen små grep, altså endre litt på vanene i hverdagen uten at man fjerner "kosen" helt.


Ida har Bachelor i ernæring og kan også veilede deg som har kroniske sykdommer eller allergier/intoleranser. Hun selger også kostholdspakker med oppfølging, disse kan kjøpes under PT-oversikten på Min Side.


Begrenset antall plasser for å overholde gjeldende restriksjoner med god avstand.

Påmelding her.


Tai Chi Chuan & Qi Gong


Tai Chi & Qi Gong introduksjonskurs/nybegynner starter opp tirsdag 18.januar kl 19.00. Kurset går over 10 ganger (fri uke 8) og koster 2 600,- for ikke-medlemmer.Rabattert pris for ikke-meldemmer og gratis for All Inclusive medlemmer.

Påmelding ligger ute, både på Min Side for medlemmer og for andre under "Dagspass" her!


Lett-øvet Tai Chi Chuan tirsdager kl 20.00-21.00 over 10 ganger (fri i uke 8). Kr. 2 600,- for 10 ganger eller drop-in 300,- per gang.


Vil du lese mer om Tai Chi, se her.

Vi ønsker PT Jon Petter velkommen til EIR familien. Han er sertifsert som personlig trener hos AFPT, og vil primært kunne ta kunder kveldstid og helger.

Les mer om han her.
Nye personlige trenere!

29.10.2021 \\ Nyheter

Vi ønsker PT Charlotte Akselsen velkommen til EIR familien. Hun har vært PT siden 2012 og tatt utallige kurs/workshops etter fullført utdannelse.

Hennes jobb er allsidig, så hun fortsetter med PT timer både ute, med bedrifter og på Family Iseveien også!

Les mer om henne her.
Vi ønsker også PT Ben Faissal velkommen til EIR Familien.

Han har god erfaring innen muskelbyggende styrketrening. Sertifisert personlig trener ved AFPT. Les mer her.
1 års jubileum fredag 1/10 med åpen dag/helg!

24.09.2021 \\ Nyheter

Vi feirer 1 år fredag den 1.oktober. Vi er stolt over å ha hatt medlemsvekst midt i en pandemi, og vi ser hvor viktig service, oppfølging og det lille ekstra er for mange folk. Det er et behov for ulike konsepter innen treningsbransjen, og det er jo vel og bra så ikke alle sentrene kjemper om det samme markedet.


ÅPEN HELG 1. - 3 oktober!


  • Gratis trening for alle som ønsker å teste oss - både egentrening og gruppetimer
  • Flere gruppetimer enn ordinær timeplan hele helgen
  • Padeltennis (for medlemmer). Vi har reservert noen baner så dere kan teste gratis. Det er mulig vi får det fast inn på timeplanen om det er interesse for det
  • Vi får besøk fra Sportsnutrition. De vil ha en stand i resepsjonen og dele ut masse vareprøver
  • Kake og kaffe (evnt te/kakao) i resepsjon til alle besøkende fredag fra kl 11.30
  • Delta i konkurranse om å vinne medlemskap, PT timer, kostholdsveiledning og terapeutisk massasje fra vår naprapat, se innlegg på Instagram/Facebook
  • Se timeplanen med klokkeslett for gruppetimer mm for helgen herLørdag den 9.oktober får vi besøk!

Sølve Sundrehagen har vokst opp til heftige 90-tallsbeats og fikk rytmen inne med morsmelka. Han jobber daglig fulltid med gruppetrening, er Product Manager i Sprek Fritid og reiser internasjonalt for å levere treningsopplevelser for alle. 


Sølve kommer for å holde Functional Strenght gruppetimer med oss!

- leken styrke, kondisjon og mobilitetstrening hvor vi bygger blokker underveis som avsluttes med en pulsdrivende finale til digg musikk. Timen krever ikke utstyr, og passer for deg som trenger inspirasjon til alle typer drivende gruppetimer i sal.


Det blir en time kl 11.00 og en time kl 12.00. Det er gratis for medlemmer og påmelding via gruppekalender på Min Side. Timene koster 300,- for ikke-medlemmer og betales med Vipps dagen før. Påmelding her. (medlemmer fortrinn frem til 6/10)


Inspirasjonsforedrag for PT/instruktører:

Kl 13.30 - 15.00 holder Sølve et inspirerende foredrag rettet mot PTer og instruktører. Det er gratis for våre instruktører, men er åpent for andre instruktører til kr 300,-, meld på her.