Aktuelt

NYTTIGE LINKER  

FuncFit® Introkurs, ny løpesal, seniortrening og yoga for gravide

31.08.2023 \\ Nyheter


Introkurs

Nytt Introkurs er satt opp 10.september kl 10.30! Meld på her om du ikke er medlem. Velg "Dagspass" øverst. Medlemmer melder på via Min Side og under "Produkter".NYHETER 17.08.23:

FuncFit Introkurs, første runde 19.08 kl 12-15. Les mer her.


Er du usikker på om FuncFit® passer for deg? Ikke fortvil, FuncFit® passer i utgangspunktet for alle, uavhengig av alder, kjønn eller form. Alle øvelser tilpasses enkelt den enkeltes fysiske utgangspunkt. En Pull-up kan godt gjøres med strikk og en armheving kan gjøres på knærne, eller på en boks.Til høsten blir det Workshop/introkurs slik at man lærer korrekt teknikk, ord og uttrykk og hvordan treningen legges opp. En økt er sjelden lik den neste og dette er optimal trening for både styrke og kondisjon, men førstog fremst en bedre helse!


Det blir også endring i spinning timer, få inn flere timer og mest sannsynlig flere instruktører! Timeplan for høsten er ikke spikret enda, så det kan bli endring på antall og tidspunkt på alle typer gruppetimer. Følg med for oppdateringer.


Ny løpesal


Vi gjør om litt og flytter PT-rommet i Kommandanten opp til Beddingen (uttøyningsrommet ved siden av Værste salen oppe i 2.etg). I Kommandanten skal vi nå gå til innkjøp av 10 nye Matrix møller fra Casall, samt en for instruktør. Tidligere hadde vi disse timene inne i den største styrketreningssalen, men ønsker nå å utvide slik at instruktør også kan løpe. Vi slipper da å oppta møllene til andre som ikke ønsker gruppetime.


Akkurat nå er det ombygging og litt rot i de to salene, men vi håper det er i orden i løpet av uka.


Vi kommer snart med flere nyheter, både ny PT og ny resepsjonsansvarlig (svangerskapspermisjon). Vedkommende blir også gruppetreningsansvarlig (permanent).


Seniortrening
Tirsdag 22.08 kl 12.00 starter vår PT-ansvarlige opp med seniortimer. Les mer om Hans Henry her.


Yoga for gravide


Mette Tungen starter opp med løpende kurs den 24.08. Påmelding og informasjon kan gjøres til Yoga Glede her, eller du kan melde på via denne linken (velg Dagspass). Du kan også kontakte oss på post@eirtrening.no for bistand. Oppstart er når det passer for deg.AKTUELT

Instagram innlegg og historier oppdateres oftere enn hjemmesiden, du finner oss her.  Åpne kameraet på mobilen for å scanne QR-koden om du har åpnet denne siden via PC nå.

Her deler vi også det du deler fra treningen om du tagger (nevner) oss @eirtrening

Ny spinningsal og FuncFit® i Dokka

29.06.2023 \\ Nyheter

Brynjulf Haugan, som har hatt Tai Chi kursene hos oss siden åpning, har dessverre ikke mulighet til å ta timer på hverdager lenger, men vi har fått inn en ny svært dyktig instruktør.


Her er Lillian Galborgen sin presentasjon: Min interesse og fascinasjon for Tai Chi og Qi Gong startet på mine forretningsreiser til Hong Kong og Kina gjennom mange år. Hver morgen gikk jeg tur i nærmeste park og overalt var det kvinner og menn i alle aldre som trente Tai Chi. Disse vakre bevegelsene fikk meg til å stoppe opp. De hadde bedre balanse og bevegelighet enn det jeg var vant til å se hjemme i Norden. I tillegg virket det som de hadde et helt spesielt samhold.

På en av turene var jeg heldig og fikk trene med en Master i 3 dager. Fra første dag var jeg solgt.


Hjemme i Norge meldte jeg meg på kurs hos Norsk Tai Chi Skole.

Jeg har praktisert i flere år, og i 2022 bestemte jeg meg for å ta utdannelsen til å bli instruktør. Nå er jeg ferdig og klar for å jobbe med helt andre områder enn det jeg har gjort tidligere, nemlig hjelpe andre med å få en bedre hverdag gjennom Tai Chi og Qi Gong.

Jeg er heldig som har tett kontakt med min lærer Brynjulf Haugan, som driver Norsk Tai Chi Skole og hans Master Lucia Ring-Watkins, som er britisk og har bodd tidvis i Wudang for å lære Tai Chi og Qi Gong. Det tilfører kunnskap og utvikling i mitt eget virke og hverdag. Jeg er stolt over å være en del av Shan Tai Chi.

Stressende arbeidsliv med deadliner og budsjetter, er et liv jeg selv har levd. Jeg har god erfaring med hva det gjør med kroppen. Det er bra så lenge stresset er positivt, men vi kjenner vel alle til hva stresset gjør med oss når det tar over kontrollen.


Kanskje jeg kan hjelpe deg med å få en bedre hverdag, gjennom praktisering av Tai Chi og Qi Gong?

Ta gjerne kontakt. Jeg gleder meg til å høre fra deg.


PÅMELDING FOR IKKE-MEDLEMMER HER. Velg Dagspass og ikke medlemskap.

Medlemmer hos oss har medlemsrabatt og melder på via Min Side - Produkter.Ellers så har vår nye PT Marius Olsen fått en egen side, men det er tidligere annonsert i sosiale medier.


Vår kombinerte bokse - og spinningsal bygges om slik at det blir delvis to etasjer. Det er veldig høyt under taket, og lydnivået var heller ikke helt ideelt, så det tror vi blir bra!


Det nye nede blir da kombinert FuncFit -og boksesal. Nytt utstyr er på vei inn og vi håper å starte smått med gruppetimene i uke 21. Her blir det å prøve seg frem litt slik at vi tilpasser oss til når medlemmene ønsker timer. I første omgang er tanken tirsdag og torsdag morgen, samt onsdag og fredag ettermiddag.


Flere har også etterspurt TRX timene, så de kommer også tilbake.