Aktuelt

AKTUELT

Kickstart

13.05.2022 \\ Nyheter

Sliter du med å komme i gang, eller bare ønsker å prøve noe nytt?


Bli med å kickstarte høsten med to av våre svært dyktige, høyt kompetente og erfarne personlige trenere, Darren Treloar og Roger Vinje! Les mer om Darren her, og Roger her.


Her får du en unik mulighet til å sikre deg en optimal kickstart på treningen. Både Darren og Roger vil være der sammen under alle fellestreninger. Det er kun 10 plasser, da vi ønsker kvalitet og god veiledning til hver og en. Det legges opp til 3 treninger per uke over 4 uker.


Det blir selvfølgelig muligheter til å fortsette med trening etter kickstarten, da vi har tro på å innføre gode treningsvaner og oppfølging over tid.


For at du skal vite hva du går til, så holder vi et infomøte mandag 29.august kl 18.00, ca 30-40 min. Meld på møte her.
Ønsker du derimot å sikre deg en plass allerede nå, er det også mulig her. Det er bindende påmelding og betaling ved bekreftelse av plass.


Oppstart 5.september og varighet på 4 uker:


Mandager og onsdager kl 18.00 og fredager kl 16.00.


Uke 1: Stabilitet - grunnleggende fundament for å bygge en sunn og sterk kropp
Uke 2: Optimale treningsmetoder innen styrketrening
Uke 3: Funksjonell styrke
Uke 4: Fettforbrenning


Generell kostholdsveiledning tilbys alle deltakerne. Det er også mulighet til å kjøpe individuell plan og oppfølging.


Pris: 4 900,-  for medlemmer og 5 400,- for ikke-medlemmer.


Vi kommer også til å utvide med flere Kickstart runder, da vi har mange dyktige personlige trenere som kan kjøre dette konseptet hos oss.

Nye gruppetimer, PT-grupper og ernæringsveiledning

11.04.2022 \\ Nyheter


Ida, vår kostholdsveileder (Hun har en bachelor i ernæring) har fått en egen side her.

Hun vil være tilstede mandager kl 17-19 og onsdager kl 08-13 fra og med uke 17.

Husk at våre All Inclusive medlemskap inkluderer både personlig trening 1:1 og kostholdsplan med oppfølging. Ingen bindingstid, du kan fritt endre medlemskap underveis!

Les mer her.


PT-gruppe 3-6 personer kun 3 000,- for 10 klipp a 50 minutter! Kontakt oss ved interesse om å delta, enten formiddager eller kveld/helg. Vi planlegger også egen seniorgruppe.


TRX trening fra uke 17; onsdager kl 19.00 og lørdager kl 11.00. Her får du 30 minutter effektiv trening med PT.

Slyngetrening setter hele kroppen på prøve. Du blir frarøvet mye av støtten du ellers har gjennom å ha store deler av kroppen plantet i underlaget mens du utfører en øvelse, og du tvinges dermed til å aktivere mer kjerne- og støttemuskulatur. Dette gjør at du får trent helt nye muskler du ikke visste du hadde, og du vil bruke mange muskler på en gang.


Kapabel Helse har fått en egen side her. 

Det kommer nye bilder av behandlerne også.Kiropraktor og akupunktør

01.04.2022 \\ Nyheter


Vi har fått inn Kapabel Helse inn i våre lokaler. De har overtatt etter naprapaten vår. Marianne skal flytte lit langt unna, og kan av den grunn ikke fortsette sin virksomhet her hos oss. Hun vil imidlertid være tilstede tirsdager ut april. Har du et gavekort utstedt før 1/4, må det benyttes hos Marianne.


Kapabel Helse er en nyoppstartet klinikk med erfarne behandlere, Martine Audsen og Jorunn J. Andersen. Les mer om de på deres hjemmeside her;

https://www.kapabelhelse.no/Gruppetimer

14.03.2022 \\ Nyheter

PRØVE NOE RASKT OG NYTT?


Vi har flere økter ukentlig, som er både effektive og raske å gjennomføre i en hektisk hverdag! Hva med HIIT, Løpetime, FuncFit WOD eller FunFight? Alle øktene er på 30 min, noen er på 40 min (Mats sine), ellers har vi som tidligere både Vinyasa, Ashtanga Yoga og mobilitetstrening/bevegelighet.


FuncFit WOD kalles også "Wokout of the Day" og er trening med stor variasjon og høy intensitet. Det er en hard og effektiv treningsform både når det gjelder puls og forbrenning.


HIIT står for High Intensity Interval Training. HIIT er en form for intervalltrening hvor øktene er kortere og mer intense enn ved tradisjonell cardio trening. For å kvalifisere som ekte HIIT, må du yte maks i hvert sett. Det er derfor intervallene helst er fra 20 til 90 sekunder. Dette er det motsatte av å ha en lang økt hvor du sparer på energi for å opprettholde aktiviteten i lengre tid.


HIIT og FuncFit forbrenner flere kalorier per minutt i aktivitet, sammenlignet med vanlig cardio. En økt øker også energiforbruket i tiden etter endt treningsøkt. Det vil si at du kan forbrenne over en lengre periode, som for eksempel ved vanlig gange på tredemøllen hvor du kun forbrenner under selve økten. Studier har vist at det hardeste arbeidet er viktig når det gjelder å øke utholdenheten, øke stoffskiftet, regulere insulinnivå og miste kroppsfett.


Timeplanen finner du her.


All Inclusive ++

Som nevnt tidligere, planlegger vi fortsatt 12-16 ukers startopplegg for deg som trenger enda tettere oppfølging, og som kanskje ønsker en kombinasjon av PT-timer, gruppetimer og kostholdsoppfølging. Vi har i dag All Inclusive medlemskap med 2-3 PT timer ukentlig. Dette inkluderer også kosthold og massasje/naprapati. Les mer her.

Men - en kombinasjon av dette og PT-grupper vil komme og med påmelding som en felles og litt mer sosial arena. Mest sannsynlig 16 uker fra og med uke 34. Og poenget her er ikke "ekstrem forvandling på kort tid", det har vi ikke tro på at vil være en langsiktig løsning, men en god start til å kunne fortsette på egenhånd etter de ukene.

Instagram innlegg

SOMA MOVE® og ny instruktør

14.01.2022 \\ Nyheter

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform hvor du får utfordret styrke, fleksibilitet, balanse, kraft og kondisjon. 

Vi beveger oss barfot på yogamatte hvor hender og føtter danner grunnlaget for øvelsene.

Bevegelsesmønstrene er sterke men samtidig smidige, hvor pust, flyt og tilstedeværelse er i fokus.

Øvelsene vil utfordre deg der du er i dag, og vil hjelpe deg med å utvikle en mer bevisst og helhetlig kropp.

Timen settes opp onsdager kl 18.00 i første omgang, så ser vi om vi skal ha en formiddagstime senere.Anders Kristensen er født og oppvokst i Fredrikstad, men har tidligere bodd både i Oslo og på vestlandet før han flyttet tilbake til hjembyen.

Han er sertifisert gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøyskole (NIH) med spesialisering innen kondisjon og koreografi. 

I dag arbeider han som faglærer tilknyttet nettstudier for Fagskolen Kristiania og er utdannet spesialsykepleier.


Anders er en erfaren og aktiv instruktør med lang fartstid innen gruppetrening og i treningsbransjen. Han underviser i en rekke ulike treningskonsepter og er mastertrainer for The Corebar. Tidligere har han jobbet som leder for gruppetrening i ELIXIA, og som assisterende senterleder med gruppetreningsansvar for SATS. 

Han har en treningsfilosofi om at bevegelse skal gjøre godt for både kropp og sjel, og at glede og motivasjon skal være i fokus.

Hans mål er å gi positive og inspirerende treningsopplevelser, hvor treningseffekt, treningsglede og faglig kompetanse er forankret. 


Utdannelse:

Spesialsykepleier

Gruppetrening Basis - NIH

Kondisjon og Koreografi - NIH


Kurs:

The Corebar Concept

Soma Move

Yin Yoga - HiYoga

Pilates - ELIXIA Academy

+++Godt nytt år!

06.01.2022 \\ Nyheter

KOSTHOLDSFOREDRAG 20.JANUAR kl. 19.00


Vår ernæringsfysiolog, Ida Braarud Jensen, vil holde et kostholdsforedrag torsdag 20.januar kl 19.00. Her tar hun for seg noen enkle grep for en livsstilsendring. Det skal ikke være enten eller ifht matvarer, og ingenting er forbudt. Vi ønsker å vise at kun små justeringer i hverdagen kan forandre mer enn du tror! Det handler om å gjøre noen små grep, altså endre litt på vanene i hverdagen uten at man fjerner "kosen" helt.


Ida har Bachelor i ernæring og kan også veilede deg som har kroniske sykdommer eller allergier/intoleranser. Hun selger også kostholdspakker med oppfølging, disse kan kjøpes under PT-oversikten på Min Side.


Begrenset antall plasser for å overholde gjeldende restriksjoner med god avstand.

Påmelding her.


All Inclusive ++

Vi planlegger også denne våren 12-16 ukers opplegg for deg som trenger enda tettere oppfølging, og som kanskje ønsker en kombinasjon av PT-timer, gruppetimer og kostholdsoppfølging. Vi har i dag All Inclusive medlemskap med 2-3 PT timer ukentlig. Dette inkluderer kosthold og massasje/naprapati. Men - en kombinasjon av dette og PT-grupper vil komme og med påmelding. Og poenget her er ikke "ekstrem forvandling på kort tid", det har vi ikke tro på at vil være en langsiktig løsning, men en god start til å kunne fortsette på egenhånd etter de ukene.


Tai Chi Chuan & Qi Gong


Tai Chi & Qi Gong introduksjonskurs/nybegynner starter opp tirsdag 18.januar kl 19.00. Kurset går over 10 ganger (fri uke 8) og koster 2 600,- for ikke-medlemmer.Rabattert pris for ikke-meldemmer og gratis for All Inclusive medlemmer.

Påmelding ligger ute, både på Min Side for medlemmer og for andre under "Dagspass" her!


Lett-øvet Tai Chi Chuan tirsdager kl 20.00-21.00 over 10 ganger (fri i uke 8). Kr. 2 600,- for 10 ganger eller drop-in 300,- per gang.


Vil du lese mer om Tai Chi, se her.

Vi ønsker PT Jon Petter velkommen til EIR familien. Han er sertifsert som personlig trener hos AFPT, og vil primært kunne ta kunder kveldstid og helger.

Les mer om han her.
Nye personlige trenere!

29.10.2021 \\ Nyheter

Vi ønsker PT Charlotte Akselsen velkommen til EIR familien. Hun har vært PT siden 2012 og tatt utallige kurs/workshops etter fullført utdannelse.

Hennes jobb er allsidig, så hun fortsetter med PT timer både ute, med bedrifter og på Family Iseveien også!

Les mer om henne her.
Vi ønsker også PT Ben Faissal velkommen til EIR Familien.

Han har god erfaring innen muskelbyggende styrketrening. Sertifisert personlig trener ved AFPT. Les mer her.
1 års jubileum fredag 1/10 med åpen dag/helg!

24.09.2021 \\ Nyheter

Vi feirer 1 år fredag den 1.oktober. Vi er stolt over å ha hatt medlemsvekst midt i en pandemi, og vi ser hvor viktig service, oppfølging og det lille ekstra er for mange folk. Det er et behov for ulike konsepter innen treningsbransjen, og det er jo vel og bra så ikke alle sentrene kjemper om det samme markedet.


ÅPEN HELG 1. - 3 oktober!


  • Gratis trening for alle som ønsker å teste oss - både egentrening og gruppetimer
  • Flere gruppetimer enn ordinær timeplan hele helgen
  • Padeltennis (for medlemmer). Vi har reservert noen baner så dere kan teste gratis. Det er mulig vi får det fast inn på timeplanen om det er interesse for det
  • Vi får besøk fra Sportsnutrition. De vil ha en stand i resepsjonen og dele ut masse vareprøver
  • Kake og kaffe (evnt te/kakao) i resepsjon til alle besøkende fredag fra kl 11.30
  • Delta i konkurranse om å vinne medlemskap, PT timer, kostholdsveiledning og terapeutisk massasje fra vår naprapat, se innlegg på Instagram/Facebook
  • Se timeplanen med klokkeslett for gruppetimer mm for helgen herLørdag den 9.oktober får vi besøk!

Sølve Sundrehagen har vokst opp til heftige 90-tallsbeats og fikk rytmen inne med morsmelka. Han jobber daglig fulltid med gruppetrening, er Product Manager i Sprek Fritid og reiser internasjonalt for å levere treningsopplevelser for alle. 


Sølve kommer for å holde Functional Strenght gruppetimer med oss!

- leken styrke, kondisjon og mobilitetstrening hvor vi bygger blokker underveis som avsluttes med en pulsdrivende finale til digg musikk. Timen krever ikke utstyr, og passer for deg som trenger inspirasjon til alle typer drivende gruppetimer i sal.


Det blir en time kl 11.00 og en time kl 12.00. Det er gratis for medlemmer og påmelding via gruppekalender på Min Side. Timene koster 300,- for ikke-medlemmer og betales med Vipps dagen før. Påmelding her. (medlemmer fortrinn frem til 6/10)


Inspirasjonsforedrag for PT/instruktører:

Kl 13.30 - 15.00 holder Sølve et inspirerende foredrag rettet mot PTer og instruktører. Det er gratis for våre instruktører, men er åpent for andre instruktører til kr 300,-, meld på her.